top of page

«Ինչ խորհուրդ են տալիս ուռուցքաբանները». սննդի մեջ պարունակվող այս նյութերը նվազեցնում են քաղցկեղի առաջացման վտանգը

  • Writer: Arevik Charchyan
    Arevik Charchyan
  • Oct 3, 2024
  • 1 min read
ree

Ապրանք N1Սկսենք բջջանյութից, հենց դրան են գիտնականները տվել բազմաթիվ հիվանդությունների կանխարգելման գործում ամենամեծ ներդրումը: Բջջանյութը կտրուկ փոխում է մեր միկրոբիոմը, այլևս նորություն չէ, որ միկրոբիոմը կարգավորում է ամբողջ մարմնի գործունեությունը. այն նվազեցնում է բորբոքումները, բարելավում սրտի և արյան անոթների աշխատանքը...

Օմեգա-3. Այս օմեգան ունի ամենավառ հակաբորբոքային ազդեցությունը, պաշտպանում է սիրտը, արյան անոթները և ուղեղը:

Իմունիտետի վիտամինԿարծում եք վիտամին D-ն միայն ոսկորների համար է: Ոչ մի նման բան, այն ակտիվորեն մասնակցում է իմունային համակարգի աշխատանքին, ուստի կարևոր է, որ օրգանիզմում բավարար քանակություն լինի:

Դանդաղ սպանում էՍա այն է, ինչ ունենք՝ մի սննդով մենք առողջություն ենք աճեցնում, մյուսով՝ հիվանդություններ։ Բայց մենք շարունակում ենք ուտել այն, ինչ սպանում է: Գրեթե նույն պատկերն է ծխախոտ դեպքում:

Հիշեցնեմ, որ չկա մեկ միջոց, որը կփրկի մեզ հիվանդություններից, ամեն ինչ գործում է միայն համապարփակ կերպով՝ հանքանյութեր, վիտամիններ, հակաօքսիդանտներ և ֆիզիկական վարժություններ։

1/3213
bottom of page